AZ OFF-ROAD IRÁNTI SZENVEDÉLY

 

1985-ben Narcís Casas és Josep Pibernat két régi jó barát a motorok és a versenyzés iránti közös szenvedélyükből fakadóan létrehozták a GAS GAS céget és elindították a terep motorok gyártását.

 

Azóta a márka nagyra nőtte ki magát és meghatározó szerepet tölt be a terep motorok gyártásában. Kibővítette a szolgáltatásainak körét, növelte a szervezeti egységeinek a szakmai hatékonyságát és képes volt a piacát is kiterjeszteni.

 

A GAS GAS fejlődése a mindennapi munkán és az alapítók motorok iránti szenvedélyének a tiszteletben tartásán alapszik azzal a nézettel társítva, hogy a legjobb motorokat kínálják e sport minden lelkes rajongójának.

 

GERECSE MOTOR

 

Cégünk 2012.08.01. –től a Gas Gas hivatalos magyarországi importőre.

15 éve vagyunk jelen a motorkereskedelem piacán, folyamatosan bővülő termék illetve szolgáltatáskörrel.

 

Mi nagyon szerencsés emberek vagyunk, hiszen a hobbink a munkánk. Gyerekkorunk óta motorozunk és szerelünk motorkerékpárokat, a motorozás szeretete az, ami minket elindított ezen az úton, hogy ezt a kiváló márkát képviselhessük.

 

A Gerecse Motor minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy a Gas Gas Magyarországon is az egyik piacvezető enduro és triál márka legyen.

 

Motorjainkról néhány szóban:

 

 A Gas Gas teljes mértékben az Offroad vonalat képviseli, ezen belül az endurót és a triált. Mindkettőben szép eredményekkel teszi ezt, hiszen nyert már többször VB-t enduróban is, a triálban pedig már több mint tíz világbajnoki címet tudhat magáénak. Kezdetben csak triál motorok gyártásával, fejlesztésével foglalkoztak, nagy sikerrel tették, és teszik ezt, hiszen jelenleg is uralják a piacot, csaknem 50%-os részesedéssel. Eltökélt szándéka a spanyol gyártónak, hogy enduróban is elérje ugyanezt a célt.

 

A Gas Gas saját fejlesztésű kétütemű motorblokkjai igen kiforrottak, rendkívül erős, nyomatékos motorok, egyenletes teljesítmény leadás, ezáltal nagyon jó kezelhetőség jellemzi őket, ami vetekszik a négyütemű erőforrásokkal, és ehhez még párosul egy igen alacsony tömeg is.

 

A Gas Gas négyütemű motorkerékpárjaiban használt  erőforrások a Yamahánál már jól bevált, és minden téren bizonyított WR típusú motorblokkok, kiegészítve azt egy hidraulikus kuplunggal és egy tuning kipufogó rendszerrel.

 

A triál motorok eladását tekintve piacvezető GAS GAS, az összes gyártó közül a legnagyobb választékot kínálja ezen a területen, már 2-3 éves gyermekek számára készít elektromos triáltól, további három méretben normál erőforrással a serdükők számára gyártott motorokon keresztül, a felnőtteknek szánt 125 cm³ től - 300 cm³ ig kétütemű, valamint elektromos triálokig, kiegészítve a profik számára tervezett Racing, és limitált szériás Replica változatokkal.